ХІІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю (ФОТО)

ХІІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю (ФОТО). горохів, змагання, учасник, фестиваль «повір у себе», інвалідність

ХІІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю. горохів, змагання, учасник, фестиваль «повір у себе», інвалідність

26 червня 2022 року в спортивному залі Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута управлінням освіти, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», громадською організацією «Благодійна місія «Сонце любові»» проведено традиційний ХІІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю. Участь у фестивалі взяли команди міст Володимир, Червоноград, Луцьк («Поршень Волині»), Нововолинськ, Ковель («Добродія в дії»), смт Маневичі, Турійськ, Ратно, дві команди «Позитив» і «Інтерактив» Горохівського психоневрологічного інтернату та дві команди громадської організації «Сонце любові» з м.Горохів.

Відкрив фестиваль Віктор Годик, Горохівський міський голова та Ольга Дубінська, організаторка, голова громадської організації «Сонце любові», котрі привітали учасників змагань, подякувавши за те, що зголосилися взяти участь у фестивалі.

Учасники фестивалю хвилиною мовчання вшанували пам’ять за загиблими українцями внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники змагань зворушливо виконали Державний гімн України.

Учасники змагалися з таких видів спортивної програми: боча, корнхол, дартс. Оцінювали спортивні змагання приїхали спеціалісти Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Василь Шевчук, Катерина Романюк, Дарина Дем’янчук, тренери-викладачі та працівники Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута Набіжан Артиков, Володимир Павлюк, Наталія Янюк, Василь Янюк, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Олександр Хамула, головний спеціаліст сектору молоді та спорту Тетяна Ружанська, члени громадської організації «Сонце любові» Сергій Яремчук, Петро Іщук.

Переможці спортивних змагань нагороджені грамотами та медалями організаторів фізкультурно-оздоровчого фестивалю. Всі команди-учасниці фестивалю нагороджені грамотами та пам’ятними статуетками.

Організатори фестивалю висловлюють щиру подяку за надану благодійну допомогу Тарасу Щерблюку, депутату Волинської обласної ради, Галині і Сергію Яремчукам за виготовлення пам’ятних статуеток, Галині Прик, директору спортивної школи, за допомогу в проведенні змагань та надання спортивного залу.

Зичимо усім міцного здоров’я та мирного неба!

Горохівська міська громада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*