Ковельщина прийняла перший чемпіонат Волинської області з лижних гонок на лижеролерах (ФОТО)

Ковельщина прийняла перший чемпіонат Волинської області з лижних гонок на лижеролерах (ФОТО). ковельщина, лижеролер, лижна гонка, чемпіонат, інвалідність

Ковельщина прийняла перший чемпіонат Волинської області з лижних гонок на лижеролерах. ковельщина, лижеролер, лижна гонка, чемпіонат, інвалідністьКовельщина прийняла перший чемпіонат Волинської області з лижних гонок на лижеролерах

У селі Пульмо Ковельського району відбувся Відкритий чемпіонат Волинської області з лижних гонок на лижеролерах серед осіб з порушеннями зору, слуху та ураженнями опорно-рухового апарату, повідомляє «Район.Спорт».

У заході, що відбувся 26-27 липня, брали участь близько 30 учасників з різних куточків Волині та представники Рівненської та Львівської області. Про це повідомляє Волинський Центр із фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

У рамках даного чемпіонату також відбулися змагання з гонок на лижеролерах серед дорослих та молоді – Чемпіонати області з лижних гонок на лижеролерах, участь у яких мали змогу взяти спортсмени з інвалідністю.

Традиційно, відкриття чемпіонату відбулося під державний гімн України. Учасники мали змогу поборотися у таких дисциплінах: змагання з кросу (дистанції: 3000 м, 2000 м, 1500 м, 1200 м, 500 м) та індивідуальний спринт вільним стилем (лижеролерна гонка) на дистанціях 1000 м, 500 м.

Переможці та призери спортивного заходу отримали грамоти, медалі та пам’ятні подарунки.

Учасники також мали змогу взяти участь у майстер-класах національно-патріотичного спрямування та долучитися до виготовлення патріотичних листівок для підняття бойового духу наших захисників на передовій. Дані заходи проведено за ініціативи та підтримки Волинський центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства та проведені з нагоди Дня Української державності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*