МБФ “Життя з надлишком” запрошує дітей та молодь з фізичними обмеженнями взяти участь у шоу-змаганні по комп’ютерним іграм – “Унікальна битва незвичайних геймерів-2”

МБФ “Життя з надлишком” запрошує дітей та молодь з фізичними обмеженнями взяти участь у шоу-змаганні по комп’ютерним іграм – “Унікальна битва незвичайних геймерів-2”. київ, геймер, змагання, кіберспорт, інвалідність, text, screenshot, person, design, clothing, graphic. A screenshot of text

МБФ “Життя з надлишком” запрошує дітей та молодь з фізичними обмеженнями взяти участь у шоу-змаганні по комп’ютерним іграм – “Унікальна битва незвичайних геймерів-2”. київ, геймер, змагання, кіберспорт, інвалідність

Міжнародний благодійний фонд “Життя з надлишком” організовує шоу-змагання “Унікальна битва незвичайних геймерів-2» 30 вересня 2017 року у місті Київ (ТЦ «Метроград», «Кіберзона»). Захід має на меті підтримати людей з інвалідністю у проведенні цікавого дозвілля, знайти нових друзів, відкрити для себе кіберспорт, провести з користю вікенд не вдома – а в чудовому місці в центрі столиці. У змаганні можуть брати участь особи з інвалідністю віком до 35 років.

В Україні вже було організовано подібний захід кілька років тому, навесні. У змаганні взяли участь 105 учасників. П’ять учасників посіли перші місця у таких іграх: Counter strike 1.6, World of Tanks, NFS, DoTA2 и FIFA. У якості подарунків були комп’ютерні мишки, навушники, антивірусні програми, комп’ютерні колонки, смартфони та планшети.

Для участі обов’язково заповніть форму реєстрації:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9UiEKSxvvw2M1JvVAH4rzvKtWsLbsFaVhSf7If7-FqnHBBQ/viewform

Кінцевий термін подачі заявки 29 вересня 2017 року.

В учасників має бути свій акаунт гри, в якій вони будуть змагатися, це є обов’язковою умовою.

Змагання будуть проходити серед наступних ігор:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Counter-Strike 1.6
  • Dota2 (5×5)
  • HearthStone
  • Quake III
  • FIFA17 (PS4&PC)
  • Mortal Kombat (PS4)
  • Starcraft: Brood War
  • League of Legends (5×5)

Змагання розпочнуться об 11 годині з реєстрації учасників. Гостей прийматиме Cyberzone, яка знаходиться за адресою: місто Київ, Бесарабська площа, ТЦ Метроград, мінус другий поверх (біля фонтану).

Для осіб, які пересуваються на інвалідних візках є зручний простір, ліфт та санвузли для користування. Передбачається трансфер на захід.

Нечуючим особам на заході допомагатиме перекладач жестової мови.

У рамках заходу планується святковий концерт, проведення тренінгу з медіаграмотності, а також різні інтерактиви для геймерів та гостей свята. Також очікуємо на професійних геймерів, щоб у учасників змагань була можливість з ними поспілкуватися та сфотографуватися.

За анонсами, інформацією та фотозвітами слідкуйте у заході змагання на Facebook.

З усіх питань звертатися до організаторів заходу: 0632516620, Сніжана Доброва, Голова прес-центру МБФ «Життя з надлишком»

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*