Мережу підірвало зворушливе відео, як спортсмен-інвалід бореться в забігу на виживання (ВІДЕО)

Мережу підірвало зворушливе відео, як спортсмен-інвалід бореться в забігу на виживання (ВІДЕО). джош лендман, забіг tough mudder, змагання на виживання, паралізований, інвалідний візок, person, clothing, outdoor, sport, footwear, swimming. A group of people sitting in the snow

Британець Джош Лендман прославився на всю країну після того, як узяв участь у знаменитому забігу Tough Mudder. Це так звані змагання на виживання, які вважаються одними з найжорсткіших у світі, повідомляє «Обозреватель».

Однак для Джоша це справжній виклик, оскільки він прикутий до інвалідного візка. Спортсмен залишився паралізованим після того, як невдало пірнув у басейн, ударившись головою. У результаті хлопець отримав травму хребта.

У забігу на виживання Джош брав участь разом зі своїм батьком. А коли вони проходили смугу перешкод і необхідно було видертися на гору по канату, то на допомогу їм прийшли звичайні глядачі. Зворушливе відео, як спортсмен-інвалід бореться з перешкодою, буквально підірвало інтернет. Менш, ніж за добу воно набрало мільйон переглядів і кілька десятків тисяч лайків.

“Обозреватель” пропонує читачам на власні очі переконатися у неймовірній силі волі цього хлопця.

They're the best father-son team ever! #ToughMudder

Опубліковано Daily Mail 18 травня 2017 р.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*