На чемпіонаті Європи з триатлону паралімпійка Аліса Колпакчи виборола єдину медаль для України

На чемпіонаті Європи з триатлону паралімпійка Аліса Колпакчи виборола єдину медаль для України. аліса колпакчи, медаль, паралімпійка, паратриатлон, чемпіонат європи, person, bicycle helmet, outdoor, sports equipment, cycling, bike, cycle, cyclist, bicycle wheel, sport. A person wearing a helmet and holding a bicycle

На чемпіонаті Європи з триатлону паралімпійка Аліса Колпакчи виборола єдину медаль для України. аліса колпакчи, медаль, паралімпійка, паратриатлон, чемпіонат європи

На чемпіонаті Європи, який минулими вихідними відбувся в австрійському місті Кітцбюель, єдину медаль для України забезпечила представниця паратриатлону Аліса Колпакчи. В класифікації PTS 5 учасниця Паралімпійських ігор в Ріо-2016 здобула бронзову медаль.

“Будь-яку медаль важко здобути,- каже «новоспечена» призерка чемпіонату Європи – але ще важче – працювати на цю медаль, тренуватися, готуватися на ці важливі старти.

Розподіл сил у моїй класифікації практично не змінився за останній час, – каже Аліса – всі ті ж самі. Британки та росіянка залишаються серед фаворитів. Однак, чемпіонат Європи в Кітцбюелі ще раз довів, що з ними не лише можна – а й потрібно боротися. Цього разу я випередила Анну Бичкову та Керрі Лердж, яких вважають одними з найсильніших паратриатлеток цієї класифікації.

Але дещо змінилось в мені. Я стала більш досвідченою. А звідси – більш впевненою у власних силах! Нині я продовжую підготовку до чемпіонату світу, що відбудеться в Роттердамі у вересні. Можливо, матиму перед тим ще один старт”.

Бажаємо нашій спортсменці нових яскравих перемог! Вболіваймо за Україну!

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України
Матеріал підготовано завдяки http://triathlon.org.ua/index.php/news/360-kolpakchy-euro

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*