Наші спортсмени на шляху до Паралімпіади-2020 (ВІДЕО)

Наші спортсмени на шляху до Паралімпіади-2020 (ВІДЕО). одеса, боча, команда, спортсмен, чемпіонат, person, clothing, wheelchair, boy, sport, footwear. A group of people in a room

Наші спортсмени на шляху до Паралімпіади-2020. одеса, боча, команда, спортсмен, чемпіонат

15-20 травня 2018 року у місті Одеса відбувся 5-й чемпіонат України з боча серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Нашу область представляли троє вихованців від Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів, а саме: Рущак Соломія (с.Зозулі) група ВС – 1; Борисяк Марта (м. Золочів) група ВС – 2; Александрович Люба (с.Сасів) група ВС – 3.

У чемпіонаті України взяло участь 67 спортсменів з 13 областей. Нагадаємо, що боча — особливий вид спорту, який входить в програму Параолімпійських ігор.

А 17 травня наша команда, тренер та батьки традиційно долучились до Всеукраїнського дня вишиванки, чим вразили усіх учасників чемпіонату та колоритно продовжували змагатися у нелегкому поєдинку. Спортсмени здобули призові місця та ввійшли в 1/8 (Рущак Соломія с.Зозулі) та 1/4 фіналу змагань (Борисяк Марта м.Золочів, Александрович Люба с.Сасів).

Наші переможці повернулися задоволені та переповнені позитивними емоціями від змагань та подорожі до м.Одеси.

Будемо і надалі розвивати та удосконалювати спортивну майстерність наших дітей у грі з боча і не лише. Сподіваємось, що на наступних Параолімпійських іграх будуть брати участь і наші діти.

Щиро захоплюємося вами, і дякуємо за вашу життєрадісність і силу волі. Вітаємо з перемогою!!!

“Золочів. нет”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*