Очікуємо на світовий рекорд броварчанина Олега Іваненка

Очікуємо на світовий рекорд броварчанина Олега Іваненка. київ, олег іваненко, світовий рекорд, триатлон ironmen, інвалідність, ground, outdoor, road, wheel, person, bicycle, tire, bicycle wheel, bike, land vehicle. A man riding a motorcycle down a dirt road

Очікуємо на світовий рекорд броварчанина Олега Іваненка. київ, олег іваненко, світовий рекорд, триатлон ironmen, інвалідність27-28 червня броварчанином, Олегом Іваненком, буде встановлений світовий рекорд Guinness World Records з триатлону – людина Ironmen на візку.

Міжнародні стандарти класичного атлетичного маршруту з триатлону Ironmen:

Плавання – 4 км (2,4 милі).

Велоетап – 182 км (112 миль).

Біг – 42,2 км (26,2 милі).

Але на превеликий жаль, у Олега Іваненко не працює спина, ноги, тріцепси, не рухаються пальці, тому всі етапи він пройде на візку та хендбайку завдяки зусиллям одного біцепса, м’язам кистей рук і величезної сили волі.

Рекорд складається із трьох етапів:

27 червня – Олег Іваненко пропливе від Московського мосту до моста Метро 4 км. м. Київ (орієнтовний час проходження з 4:00 по 8:00)

27 червня – проїде на хендбайку 182 км від мосту метро до смт. Козелець і в зворотному напрямку до НСК «Олімпійський» в м. Київ (орієнтовний час проходження з 8:00 по 5:00) 28 червня

28 червня – подолання дистанції в 42 км. на інвалідному візку по стадіону НСК «Олімпійський» та фінішує в місті Київ на Хрещатику (орієнтовний час проходження з 5:00 по 12:00)

Довідково:

Олег Іваненко – майстер спорту, багаторазовий чемпіон України з параолімпійського плавання.

2007 р. – встановив рекорд, пропливши 50 м батерфляєм на єдиному вдиху. Це зафіксовано Книгою рекордів України.

2007 р. – Лауреат Національної премії «Гордість країни» в номінації «Особисті досягнення».

2001 р. до цього часу – голова громадської організації «Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю «Прагнення».

2010 р. – обраний депутатом Броварської міської ради.

2015 р. – обраний депутатом Київської обласної ради.

At Brovary

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*