Опитування від УАФ та CAFE: важливо почути думку вболівальників з інвалідністю

Опитування від УАФ та CAFE: важливо почути думку вболівальників з інвалідністю. cafe, уаф, опитування, уболівальник, інвалідність

Опитування від УАФ та CAFE: важливо почути думку вболівальників з інвалідністю. cafe, уаф, опитування, уболівальник, інвалідність

Українська асоціація футболу спільно із Центром доступу до футболу в Європі (CAFE — Centre for Access to Football in Europe) запускає опитування серед уболівальників з інвалідністю та дослідницький проєкт.

Опитування триватиме до 5 квітня. CAFE опрацює його результати й у травні підготує звіт щодо поточної ситуації в Україні. Мета дослідження — глибше зрозуміти проблеми та бар’єри, з якими зіштовхуються вболівальники з інвалідністю, відвідуючи футбольні матчі в Україні.

Спорт дарує враження, які можуть змінити життя, і кожен повинен мати рівні можливості для доступу, щоб пережити ці враження. У всіх повинні бути рівні можливості, щоб зробити свій внесок у доступне, інклюзивне та привітне середовище, створити світ, в якому люди з інвалідністю є ключовою частиною глобальної спортивної спільноти в якості вболівальників, співробітників, волонтерів та лідерів громадської думки.

Візьміть участь в опитуванні, що проводиться серед українських уболівальників з інвалідністю.

Ви можете завантажити текстову версію опитування та надіслати заповнену анкету на електронну адресу: .

Опитування українських уболівальників з інвалідністю складається з п’яти розділів. На заповнення анкети потрібно приблизно 25 хвилин. Ми сподіваємося, що в лютому можна буде завантажити анкету у форматі легкого читання.

Якщо у вас виникли питання або вам потрібна підтримка в заповненні анкети, будь ласка, надішліть свій електронний лист офіцеру з питань зв’язку, доступу та адміністрування Центру доступу до футболу в Європі (CAFE) Емі Уілсон за адресою: або зв’яжіться з менеджером із соціальної відповідальності в Українській асоціації футболу Іриною Макаревич, надіславши їй електронного листа за адресою: або зателефонувавши за номером телефону: +38 067 685 10 23 / +38 097 185 57 22 (Viber: +38 097 185 57 22).

Опитування буде відкритим та доступним для заповнення до 19.00 понеділка, 5 квітня. Детальний звіт про результати опитування буде опубліковано пізніше цього року.

Центр доступу до футболу в Європі (CAFE) та Українська асоціація футболу хотіли б заздалегідь подякувати за те, що ви поділилися своїм досвідом і взяли участь у нашому опитуванні, яке проводиться серед уболівальників з інвалідністю.

Офіційний сайт Української асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*