Паралімпіада-2020: участь планують взяти 207 українських спортсменів

Паралімпіада-2020: участь планують взяти 207 українських спортсменів. валерій сушкевич, паралимпиада, паралімпійські ігри, спортсмен, інвалідність

Паралімпіада-2020: участь планують взяти 207 українських спортсменів. валерій сушкевич, паралимпиада, паралімпійські ігри, спортсмен, інвалідністьВалерій Сушкевич

На Паралімпіаду в Токіо у 2020 році планує поїхати команда у складі 326 чоловік, серед яких 207 спортсменів. Про це заявив під час засідання організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Іграх ХХХІІ Олімпіади та ХVІ Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, передає кореспондент УНН.

“Орієнтовний склад національної команди України на Паралімпіаду – 326 чоловік, серед них 207 спортсменів, 5 спортсменів лідерів, 88 тренерів, 7 тренерів-лікарів, 10 масажистів-тренерів і 14 адміністраторів і членів штабу”, – сказав Сушкевич.

За його словами, наразі процес отримання ліцензій ще триває. Станом на сьогодні українські спортсмени з інвалідністю вибороли 84 ліцензії.

“Ми плануємо увійти в 4-5 найкращих команд світу”, – наголосив Сушкевич.

Антоніна Карташева

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*