Паралімпійська збірна України виборола срібло на ЧЄ з футболу

Паралімпійська збірна України виборола срібло на ЧЄ з футболу. дцп, чє, паралімпійська збірна, спортсмен, футбол, grass, soccer, person, field, playing, outdoor, football, ball, game, player. A group of young men playing a game of football

Паралімпійська збірна України виборола срібло на ЧЄ з футболу. дцп, чє, паралімпійська збірна, спортсмен, футбол

З 25 липня по 05 серпня 2018 року у місті Зейст (Нідерланди) відбувся черговий чемпіонат Європи з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП, повідомляє Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”.

На чемпіонаті змагалась і національна паралімпійська збірна команда України. Всього було 10 країн-учасниць.

Цього року збірна України, вперше за багато років, віддала перемогу іншій країні. За результатами фінальної боротьби з командою Росії, ми посіли ІІ місце (Росія – Україна: 3 – 2).

Після завершення змагань премію Джона Свінклеса для кращого гравця турніру вручили волинському футболісту Віталію Романчуку. Тренером спортсмена є Тимофеєв Юрій.

Паралімпійська збірна України виборола срібло на ЧЄ з футболу. дцп, чє, паралімпійська збірна, спортсмен, футбол

CP-Football призначений для гравців, які мають проблеми з рівновагою або контролем за рухами внаслідок ураження головного мозку церебральним паралічем. Гра відбувається за правилами FIFA з деякими змінами. До них відносяться менші темпи, менша кількість гравців, ліквідація правила офсайду та дозвіл на одне ручне викидання.

Волинські Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*