Прочитавши вірш, будь-хто може підтримати команду України, яка вперше виступає на Invictus Games, – ініціатива “Мільйон голосів” (ВІДЕО)

Прочитавши вірш, будь-хто може підтримати команду України, яка вперше виступає на Invictus Games, – ініціатива “Мільйон голосів” (ВІДЕО). invictus games, ігри нескорених, змагання, підтримка, ініціатива мільйон голосів, person, woman, outdoor, player, human face, female, clothing, poster, dance, beautiful. A woman with a racket

Прочитавши вірш, будь-хто може підтримати команду України, яка вперше виступає на Invictus Games, – ініціатива “Мільйон голосів”. invictus games, ігри нескорених, змагання, підтримка, ініціатива мільйон голосівГромадська ініціатива закликає всіх небайдужих підтримати українську команду під час підготовки до Invictus Games (Ігри Нескорених) – міжнародних змагань ветеранів та діючих військовослужбовців, які мають травми і поранення.

Про це Цензор.НЕТ розповіла голова громадської організації Stratcom Ukraine, яка виступила з ініціативою “Мільйон голосів”, Оксана Горбач.

Це глобальний рух на підтримку учасників Ігор Інвіктус. За словами Горбач, це спосіб сказати слова подяки воїнам, які пережили важкі випробування, захищаючи свою країну, але не втратили силу духу, а залишилися нескореними.

Як зазначають ініціатори, цього року гучний голос підтримки звучить і для українських нескорених бійців, адже команда України вперше візьме участь в Invictus Games.

“Ми створюємо рух, який допоможе привернути більше уваги до “Ігор Нескорених” і дозволить гідно вшанувати наших бійців. “Мільйон голосів” дає кожному українцю можливість висловити свою підтримку і подякувати військовим і ветеранам, які виконували і продовжують виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною”, – зазначила вона.

Щоб взяти участь в акції, кожен охочий повинен на відео прочитати вірш “Нескорений”, який є гімном Ігор. Далі – опублікувати його на своїй сторінці в соцмережі і передати естафету друзям.

“У вірші йдеться про те, що, незважаючи на всі труднощі, людина залишається господарем своєї долі. Кожен учасник “Ігор Нескорених” подолав обставини і вийшов з них переможцем. Насправді, ці слова стосуються не тільки ветеранів і тих, хто брав участь у військових діях і втратив своє здоров’я. Вони стосуються всієї України і всіх українців, тому що кожен з нас брав участь у цій війні. Ми всі тут Нескорені”, – підсумувала вона.

Кампанія “Мільйон голосів” триватиме до дня відкриття “Ігор Нескорених” у Торонто 23 вересня. Сторінка проекту.

Нагадаємо, “Ігри Нескорених” – єдині міжнародні змагання з адаптивних видів спорту серед військовослужбовців і ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або в результаті виконання службових обов’язків. Організовані три роки тому Принцом Уельським Гаррі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*