Срібна нагорода України на паралімпійському кубкові світу з велогонок на шосе

Срібна нагорода України на паралімпійському кубкові світу з велогонок на шосе. єгор дементьєв, кубок світу, велогонка, медаль, спортсмен, clothing, person, footwear, sports uniform. A person standing in front of a building

Срібна нагорода України на паралімпійському кубкові світу з велогонок на шосе. єгор дементьєв, кубок світу, велогонка, медаль, спортсмен

Єгор Дементьєв виборов срібну медаль для національної паралімпійської збірної команди України на кубкові світу з велогонок на шосе, а власне – у гонці з груповим стартом. Ця гонка додала нашому спортсменові очок у рейтингову таблицю на участь в Паралімпіаді-2020 в Токіо, яку він, до речі – очолює (з 232 очками – Track Para Ranking). Кубок світу проходив у м.Остенд, Бельгія та зібрав найсильніших велогонщиків з 35 країн світу.

Проте, цей кубок світу Єгор не вважає досить вдалим, адже у другій дисципліні – індивідуальна гонка на час, в якій він – триразовий чемпіон світу, велосипед спортсмена раптово зломився, і він не зміг показати той результат, до якого був повністю готовим.

Втім, навіть не зважаючи на такі прикрі несподіванки, спортсмен настроєний рішуче і готується до наступних спортивних стартів.

Прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*