Тетяна Казакова відвідала Миколаївський міський фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів “Вікторія” (ФОТО)

Тетяна Казакова відвідала Миколаївський міський фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів “Вікторія” (ФОТО). миколаїв, тетяна казакова, клуб вікторія, спортсмен, інвалідність, person, sitting, clothing, furniture, smile, human face, woman, indoor, table, chair. A man and a woman sitting on a bench

Тетяна Казакова відвідала Миколаївський міський фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів “Вікторія”. миколаїв, тетяна казакова, клуб вікторія, спортсмен, інвалідність

У понеділок, 29 січня, в.о.міського голови – секретар міської ради Тетяна Казакова відвідала Миколаївський міський фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів “Вікторія” та поспілкувалася з його учасниками.

Нагадаємо, що клуб «Вікторія» був створений у 1988 році, його завдання – пропаганда здорового способу життя серед інвалідів, вдосконалення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з людьми, які мають порушення опорно-рухового апарату.

У зустрічі взяли участь директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Андрій Палько, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Микита Козиренко, позаштатний радник міського голови Ольга Виноградова, яка опікується проблемними питаннями людей з інвалідністю, Олексій Долгих, який приділяє увагу оздоровленню та реабілітації дітей з обмеженими можливостями, розвитку інклюзивної освіти у місті, керівник Миколаївського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” Тетяна Жуковська.

Поговорили про роботу клубу та потреби його відвідувачів. Слід відзначити, що у кількох невеликих приміщеннях тренуються фехтувальники, працюють групи лікувальної гімнастики, спортивна секція танців на колясках.

Спортсмени ставлять перед собою ціль стати учасниками чергових Паралімпійських ігор. Для успішних тренувань та досягнення бажаного результату фехтувальникам необхідне сучасне екіпірування. Тетяна Казакова пообіцяла віднайти можливість та сприяти придбанню кількох комплектів. Крім того, є потреба в медикаментах, спортивному харчуванні, вітамінних комплексах. Танцівники ж звернулися з проханням про виділення з бюджету коштів хоча б на два спеціальних візка для занять танцями людей з порушенням функцій опорно-рухомого апарату. В.о. міського голови – секретар міської ради відзначила, що буде підготований лист і вона особисто вийде на депутатську комісію з проханням сприяти у вирішенні нагальних потреб миколаївців з обмеженими можливостями.

Тетяна Казакова ознайомилася з умовами перебування в приміщеннях клубу, відзначила необхідність поточного ремонту підлоги у залі для тренувань фехтувальників, стелі, облаштування санітарної кімнати з душовою, якісної вентиляції тощо.

За словами секретаря міської ради, крок за кроком ці роботи будуть проводитися, щоб миколаївці з обмеженими можливостями, які активно беруть участь у спортивному житті, мали комфортні умови для занять та досягнення високих результатів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

Миколаївська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*