UESF за підтримки ПриватБанку та VISA проведе перший всеукраїнський турнір для людей з інвалідністю

UESF за підтримки ПриватБанку та VISA проведе перший всеукраїнський турнір для людей з інвалідністю. uesf, змагання, проєкт кіберспорт для всіх, турнір, інвалідність

UESF за підтримки ПриватБанку та VISA проведе перший всеукраїнський турнір для людей з інвалідністю. uesf, змагання, проєкт кіберспорт для всіх, турнір, інвалідність

Федерація кіберспорту України рада оголосити про старт нового соціального проєкту “Кіберспорт для всіх”. В рамках цього проєкту ми, спільно з ПриватБанком і компанією Visa, будемо організовувати змагання з різних кіберспортивних дисциплін для людей з інвалідністю, щоб показати універсальність і такі позитивні сторони кіберспорту, як доступність і рівні можливості для всіх, соціалізація учасників, поліпшення реакції та комунікаційних навичок, а також багато інших.

Перший на черзі – турнір з дисципліни CS:GO. Він пройде 17 квітня в онлайн-форматі. Система проведення змагання – командний мікс-кап. Колективи будуть формуватися нами, щоб сили були збалансовані. Зареєструватися гравці можуть тільки соло. Відзначимо, що до участі допускаються гравці з України з будь-якою групою інвалідності. Загальний призовий фонд змагання складе 7,500 грн.

Щоб взяти участь в змаганні, необхідно зареєструватися за цим посиланням. Учасники зобов’язані ознайомитися з регламентом турніру, який можна знайти тут.

Партнерами чемпіонату для людей з інвалідністю стануть ПриватБанк за підтримки Visa, які вже давно підтримують проєкти Федерації кіберспорту України.

Антон «Markelov» Маркелов

Федерація кіберспорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*