В Мінмолодьспорту обговорили участь української команди в Invictus Games-2017

В Мінмолодьспорту обговорили участь української команди в Invictus Games-2017. invictus games

1_24_7_dsc_0283_1

21 жовтня в Міністерстві молоді та спорту відбулася нарада під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції Миколи Мовчана щодо участі української команди у Invictus Games, що відбудуться 24-30 вересня 2017 року у Торонто (Канада).

Участь у нараді також взяли представники Конгресу Українців Канади Роман Рената та Богдан Купич, представники компанії StratComUA, координатори Invictus Games Оксана Горбач та Михайло Піменов, заступник начальника Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів “ІНВАСПОРТ” Ігор Бурий, керівник проекту Трастового Фонду НАТО Наталія Мельниченко, а також співробітники Мінмолодьспорту та представники Національного комітету спорту інвалідів України.

Під час наради заступник Міністра з питань європейської інтеграції Микола Мовчан поінформував учасників наради про діяльність Міністерства стосовно підготовки до участі команди у Invictus Games, зокрема про отримання від організаторів Invictus Games офіційного запрошення для України взяти участь у цих змаганнях.

Також учасники наради обговорили інші практичні питання, зокрема щодо необхідності проведення потужної інформаційної кампанії в Україні з метою залучення спортсменів, оголошення відбору учасників, які зможуть подати заявки та пройти тренінги у спеціальних таборах, принципи відбору, критерії та вимоги до учасників тощо.

У свою чергу представники Конгресу Українців Канади поінформували та запевнили, що цілком підтримують ініціативу участі в Invictus Games та надаватимуть всіляку підтримку на всіх етапах підготовки та участі української команди.

1_24_7_dsc_0301_2

Мiнiстерство молоді та спорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*