Візок чи милиці – не перешкода: курси боротьби для людей з інвалідністю у Дніпрі (ВІДЕО)

Візок чи милиці – не перешкода: курси боротьби для людей з інвалідністю у Дніпрі (ВІДЕО). дніпро, курси боротьби, самооборона, тренування, інвалідність, indoor, floor, footwear, person, clothing, people. A group of people standing in a room

У Дніпрі працюють спеціальні курси боротьби для людей з особливими потребами. Безкоштовні тренування відбуваються щосуботи.

Фахівці бойових мистецтв вчать самооборони, і візок чи милиці цьому не перешкода.

18-річний Максим не пропускає жодного тренування. У хлопця ДЦП – 17 років він не міг ходити, але завдяки спорту, нещодавно став на ноги.

Для занять спортом потрібні спеціальні зали, таких в Дніпрі немає. Тому тренування проходять у звичайних. Головне, кажуть тренери – аби було бажання. Адже навчитися елементарних, але дієвих прийомів можна навіть за кілька занять.

Тренування хоча б раз на тиждень збільшують рухливість та покращують самопочуття цих людей, нападників вони ще не зустрічали. Та раптом хтось захоче обікрасти – велику роль відіграє ефект несподіванки. Важливо – навчитися діяти технічно та швидко, аби за кілька секунд знешкодити нападника.

ФАКТИ. ICTV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*