Мотиваційна зустріч із Ніком Вуйчічем (ФОТО)

1 22 5 DSC01183 2. ніком вуйчічем, інвалідністю

  1 22 5 DSC01183 1

У квітні 2016 року на стадіоні «Олімпійський», місто Київ, пройшла мотиваційна зустріч із Ніком Вуйчічем. За сприяння БФ «АІК» та Всеукраїнського форуму благодійників для людей з інвалідністю та їх супроводжуючих надано можливість відвідати довгоочікуваний захід – зустріч з легендарним Ніком Вуйчічем, який виступав з програмою «Життя без обмежень». 100 безкоштовних квитків люб’язно надав «Приватбанк».

Під час заходу на великому екрані демонстрували мотивуюче відео про осіб з інвалідністю. Історії здійснення мрій. Було поставлено декілька цікавих номерів з участю осіб з інвалідністю. Зокрема, виступили танцюристи на візках. Дива пластичності та можливості тіла демонстрував акробат. Співак Євген Літвінкович виконав «вживу» дуже мелодійну пісню. Усю звукову інформацію заходу змогли зрозуміти й нечуючі особи. Виступи ведучих, Ніка Вуйчіча перекладав на жестову мову Ігор Шавро.

За сприяння БФ «АІК» захід відвідали люди з інвалідністю. Пропонуємо почитати деякі відгуки.

Марія Нікітіна

«Зустріч із Ніком Вуйчічем Це поштовх до переосмислення свого життя та цінностей! Ми часто опираємося зміна, та кому потрібне життя без них? Ми боїмося дати собі шанс бути щасливими. Нам заважають комплекси, невпевненість в собі, шкідливі звички та лінь. Нік на своєму прикладі показує , що немає нічого кращого ніж просто жити та насолоджуватися кожною хвилиною. Потрібно бути гнучким, наполегливим, завжди готовим до незгод. І тоді ці незгоди ми зможемо обернути на позитивний досвід. Я хочу щоб кожен з нас хто був на цій зустрічі, задумався над своїм життям своїми вчинками. Над тим що для нього є пріоритетним) ? І маю надію що в пріоритеті буде любов до ближнього свого як до самого себе. Та енергія яка йшла від Ніка в момент виступу, її неможливо порівняти ні з чим . Він вчить нас не нарікати на своє життя, на несправедливість і випробування, що випали на нашу долю. Скажу відверто у мене склалося враження що він розмовляє з кожним особисто .. А нас було близько 12000 глядачів. Емоції були такими різними. Адже Нік має неймовірне почуття гумору. Дякою йому за це!»

Лаура Калашнік

«Ми хотіли піти на лекцію Ніка Вуйчіча, тому що ми стільки чули про нього, хотіли б побачити вживу як людина без чотирьох кінцівок досяг всього і слухати його надихаючу лекцію. Після цього, ми стали задумуватися про життя, більше цінуємо те, що маємо. Перестали вважати глухоту як глобальну біду. Ми розуміємо, що ми можемо досягти більше, навіть більше ніж він, тому що у нас є руки і ноги».

Наталія Мітяєва

«7 квітня в НСК «Олімпійський» прийшло багато людей, щоб послухати відомого у всьому світі оратора Ніка Вуйчіча. Це були люди з різними долями, з різними характерами, люди різних професій, різних уподобань… це люди дуже успішні і ті, які тільки наче прокидаються зі сну, виринають із безодні розчарування, безнадії, нелюбові…, які ніби вже і дорослі, а здається, тільки починають жити…

Я була із сином. Найважливішим для мене було, щоб Олекса почув людину, яка простими, доступними для розуміння словами та власними прикладами зі свого життя вчить любити себе таким, яким ти є, цінувати те, що в тебе є, і тих, хто у тебе є, вчить працювати над собою і досягати поставленої мети… І найосновніше: вчить робити добро іншим!

Виступ Ніка Вуйчіча, кожне слово його були пройняті щирістю, наповнені любов’ю до Бога і до ближнього. Було і весело (багато сміху), і хотілося плакати (і сльози були)…

Як маму мене торкнуло те, з якою ніжністю Нік говорив про своїх діток!..

Слова про Україну, про майбутнє нашої держави, заклик до позитивних змін вразили до душі, вселили віру, стали поштовхом до рішучих дій, сподіваюся, багатьом нам, українцям: «Я сподіваюся, що майбутнє покоління українців буде справжньою зміною, яка має відбутися. Покоління чесності і щедрості. Покоління, яке матиме настрій і вдячність, щоб досягати кращих успіхів. Але коли успіх прийде, не покидайте країну – залишайтеся тут, скільки зможете. І допоможіть іншим українцям знайти свої мрії»(Нік Вуйчіч)».

Вікторія Антонович

ФОТОРЕПОРТАЖ

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*