Сергій Тігіпко: З вересня страхові виплати шахтарям-інвалідам буде збільшено

1 07 5 24 2. сергій тігіпко, виробництві

На виконання соціальних ініціатив Президента України Уряд прийняв 10 вересня протокольне рішення, згідно з яким Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України рекомендовано з вересня 2012 року додатково здійснити перерахування щомісячних страхових виплат шахтарям-інвалідам, іншим потерпілим на виробництві та членам їх сімей, яким ці виплати призначено до 1 березня 2007 року.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко наголосив, що за результатами такого осучаснення близько 245 тис. потерпілих на виробництві та члени їх сімей з вересня 2012 року будуть отримувати збільшені у середньому на 215 гривень щомісячні страхові виплати.

«Уряд послідовно проводить політику підвищення рівня соціального захисту найуразливіших категорій населення. Люди, які втратили здоров’я на виробництві, будуть і надалі відчувати дієву підтримку держави», – зазначив, коментуючи урядове рішення, Сергій Тігіпко.

Нагадаємо, що на виконання нових соціальних ініціатив Президента України перший етап осучаснення відбувся в березні 2012 року.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ

Урядовий портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*