МОЗ визначило суму коштів на лікування дітей, хворих на ДЦП

1 05 16254662. коштів, лікування, хворих

Міністерство охорони здоров’я України визначило суму коштів, необхідну цього року на лікування та реабілітацію малюків, хворих на дитячий церебральний параліч та звернулось до Кабінету Міністрів із проектом відповідної постанови.

Проект постанови “Про внесення змін до постанови КМУ від 28 березня 2011 р. № 325” було розроблено МОЗ та представлено 30 січня на погодження Уряду з метою реалізації Закону України “Про Державний бюджет України на 2013 рік”.

Як зазначають в Міністерстві, реалізація цього проекту регулюватиме порядок використання коштів, передбачених у цьогорічному державному бюджеті для здійснення заходів з реабілітації дітей, хворих на дитячий церебральний параліч у Міжнародній клініці відновлювального лікування. На це в поточному році за бюджетною програмою заплановано виділити 12,0 млн гривень.

Проект постанови погоджено без зауважень із Міністерством фінансів України, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Державною фінансовою інспекцією України та Державною казначейською службою.

Прес-служба МОЗ України

Міністерство охорони здоров’я України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*