Стартував проект по забезпеченню доступу до правосуддя інвалідів на Чернігівщині

1 15 6 78142 2. правосуддя, інвалідів

Україна ратифікувала Конвенцію про права інвалідів (КПІ) і в даний час досягла значного прогресу в розвитку і зміцненні національних механізмів з рівності інвалідів. Тим не менш, завдання полягає в тому, щоб продовжувати зусилля щодо забезпечення ефективної реалізації Конвенції про права інвалідів для того, щоб інваліди могли повною мірою користуватися всіма правами і основними свободами на рівній основі з іншими людьми.

Практика нашої організації, а також практика інших партнерських організацій свідчить, що існують певні бар’єри для отримання правової допомоги для широкої громадськості і особливо для людей з обмеженими можливостями.

Метою проекту є забезпечення рівного доступу до системи правосуддя інвалідів в Чернігівській області шляхом сприяння реалізації Конвенції про права інвалідів (стаття доступ до правосуддя) і зміцнення потенціалу організацій інвалідів щодо захисту своїх прав.

Моніторинг, надання юридичних послуг, освітня та інформаційна діяльність є складовими частинами діяльності за проектом та в повній мірі відповідають сьогоднішнім потребам цільових груп.

Олександр Підгорний, Чернігівський Центр Прав Людини

“Вибори Чернiгiвщина: події і коментарі”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*