МакДональдз вибачився за інцидент з інвалідом

1 10 7 sm300x210 image-46fb51c 1 2. макдональдз

  1 11 7 sm300x210 image-46fb51c 1Київ. Справедливість є – МакДональдз приніс вибачення за поведінку менеджерів, які не надали допомогу жінці-інваліду у закладі на Лук’янівці. Наталія Крук отримала компенсацію за моральну шкоду – сертифікати на безоплатні страви в МакДональдз на суму близько 900 гривень.

В понеділок, 4 червня, в МакДональдзі на Осокорках Наталія зустрілася з начальницею відділу зв’язків громадськістю Анастасією Зражевською. Пані Зражевська розповіла, що з приводу скарги Наталії провели ретельне службове розслідування, і зі слів менеджера закладу на Лук’янівці, все було абсолютно інакше. Наталія вже очікувала нових звинувачень у неправдивості, але начальниця PR-відділу стала перепрошувати за неприємний випадок. І підкреслила, що не кожною скаргою займається топ-менеджмент. За словами Наталії, їй пообіцяли, що в МакДональдзах підготують персонал для надання адекватної допомоги інвалідам – якщо не вийде обладнати туалетні кімнати для людей з обмеженими можливостями.

Наталія отримала компенсацію – 33 сертифікати на безоплатні страви в МакДональдз, які діють до кінця цього року, на загальну суму близько 900 гривень, з них 10 сертифікатів – на MacCafe. В середньому кожна пропозиція коштує 30 гривень. Наталія такою компенсацією задоволена. За словами жінки, топ-менеджерка МакДональдз виявилась дуже приємною – навідміну від працівника кафе на Лук’янівці. Наталія підкреслює: якби з самого початку менеджмент МакДональдз на Лук’янівці повівся так само гостинно і ввічливо, то історія закінчилась би, щойно почавшись. Тож не варто боятися скарг і спілкування з керівництвом компаній – адже тільки так можна відстояти свої права.

Галина Танай

«Свідомо»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*