Урядовий уповноважений з прав інвалідів: Для захисту прав незрячих необхідно розробити стратегію

1 21 zhuravko utos 2. незрячих, інвалідів

  1 21 zhuravko utos 1

Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко та Українське товариство сліпих домовилися про розробку стратегії подальшого захисту прав інвалідів з вадами зору, основою якої мають стати інтереси кожної незрячої людини.

Таке рішення було прийнято 18 жовтня 2013 року під час робочої зустрічі Олексія Журавка з представниками УТОС.

«Для захисту прав незрячих необхідно розробити стратегію. Нам треба сформувати бачення та узгоджені дії громадськості та органів влади, аби комплексно виявляти порушення прав незрячих інвалідів та негайно на них реагувати. Але, як на мене, більший акцент потрібно зробити на недопущенні порушення прав та законних інтересів», – сказав Олексій Журавко.

За словами Урядового уповноваженого, зусилля буде спрямовано на широке залучення інститутів громадянського суспільства, органів державної влади в реалізації заходів щодо боротьби з порушенням законних прав та інтересів інвалідів.

Підсумовуючи зустріч Олексій Журавко наголосив, що робочі зустрічі сприятимуть більш глибокому вивченню потреб інвалідів.

zhuravko.com

1 реплік к “Урядовий уповноважений з прав інвалідів: Для захисту прав незрячих необхідно розробити стратегію”

  1. наталия :

    Шановний Олексiй Журавко! Прохання до Вас , як до уповноваженого з прав iнвалiдiв!Проявiть великодушнiсть по вiдношенню до прав iнвалiда виробництва 1 гр по ортопедii безстроково, матерi 6 дiтей, одна дитина iнвалiд з дитинства, якi проживають в не сприйнятних до iх стану здоров”я житлових умовах. Законом ПIЛЬГА передбачена тiльки мiська влада не маэ доброi волi полiпшити житловi умови iнвалiду.Що скажете ВИ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*