В Олексія Журавка узагальнили пропозиції щодо діяльності регіональних представників Урядового уповноваженого

1 19 Zhuravko portrait 02122011 1 bez znachka 2. інвалідів

11 грудня під головуванням Олексія Журавка відбулося засідання за участю керівництва Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів. Зустріч була присвячена обговоренню поданих громадськими організаціями інвалідів пропозицій до Типового положення про регіональних представників Урядового уповноваженого з прав інвалідів на громадських засадах.

Врахувавши всі надані пропозиції, члени Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому визначили модель діяльності регіональних захисників прав інвалідів, яка й відображатиметься у проекті Положення про регіонального представника Урядового уповноваженого з прав інвалідів. Проект Положення нині знаходиться на кінцевій стадії розробки.

«Завдяки регіональним представникам, я матиму можливість оперативно отримувати інформацію про правопорушення на місцях, та, за потреби, зможу негайно втрутитися у проблему. Окрім того, це буде хороша практика залучення громадян до діяльності місцевих органів влади, місцевого самоврядування», – зазначив Олексій Журавко.

zhuravko.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*