Мукачівські ДАІшники покарали водія «інваліда»

1 16 1 images16 2. паркування

  1 16 1 images16 1Порушника, який припаркував автомобіль під знаком, на автомобільній стоянці пл. Федорова, притягнули до відповідальності за адміністративне правопорушення.

Нещодавно у засобах масової інформації з’явилось повідомлення із фотофактом, про те, що на автостоянці неподалік Мукачівського міськвідділу припарковані автомобілі під дією інформаційно-вказівного знаку 5.38 “Місце для стоянки” разом з табличкою 7.17 «Інваліди».

Дійсно, на автостоянці у чітко вказаному місці, яке у даному випадку позначене розміткою, мають право на паркування і стоянку лише мотоколяски і автомобілі, на яких установлено розпізнавальний знак «Інвалід» відповідно до вимог Правил дорожнього руху України.

Відтак, водія автомобіля, який порушив правила паркування, правоохоронці відділення ДАІ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області притягнули до відповідальності за част.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (за порушення правил стоянки).

Повідомила Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

«Карпатський Об’єктив»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*