Львівські патрульні почали штрафувати водіїв за паркування на місцях для інвалідів (ВІДЕО)

1 13 2 image 89 2. львів, місця для інвалідів, паркування, інвалідів

У неділю, 10 квітня, патрульні Львова провели рейд, під час якого виявляли порушників правил паркування, зокрема на місцях для людей з обмеженими фізичними можливостями, повідомляє “Zaxid.net”.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, до таких рейдів спонукали скарги від Спілки Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО, яка повідомила, що спецмісця практично завжди займають люди без фізичних вад.

Лише у Шевченківському районі Львова патрульні винесли п’ять постанов за невиконання дорожньої розмітки 1.30, яка позначає місця стоянки транспортних засобів, що перевозять людей з обмеженими можливостями, чи на яких установлено розпізнавальний знак «Інвалід». За таке передбачений штраф – 255 грн.

Ще п’ять постанов винесли в інших районах міста. Патрульні провели профілактичні бесіди з двома десятками водіїв. Також кільком закладам зробили зауваження, адже вони не облаштували паркомісця для людей з особливими потребами.

За словами патрульної поліції, директор одного закладу харчування зазначив, що демонтує знак паркування для інвалідів, оскільки це його територія і його право. Так він відреагував на те, що патрульні робили зауваження їхнім клієнтам.

Орися Шиян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*