Створено громадське об’єднання «Повір у себе»

1 19 3 90c4b188e2897b22665f2ef86a0e78c7 2. дітей

 1 19 3 90c4b188e2897b22665f2ef86a0e78c7 1

«Повір у себе – і у тебе повірять інші» – під таким гаслом проходить щорічний фестиваль для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, що і стало поштовхом для створення громадського об’єднання, яке б опікувалось проблемами даної категорії людей.

За ініціативою голови Могилів-Подільської райдержадміністрації Китасюка О.І. та міського голови Бровка П.П. 14 липня відбулись установчі збори по створенню громадського об’єднання «Повір у себе», в яких взяли участь батьки дітей та молоді з обмеженими можливостями, представники міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, голова громадської організації «Подільська спілка юристів України» Ласкус П.В., начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чувашова Т.М.

Громадське об’єднання має на меті об’єднати якомога більше небайдужих до проблем дітей та молоді з особливими потребами у задоволенні та захисті їх законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно – культурних, спортивних та інших інтересів.

На установчих зборах обрано головою громадського об’єднання Барановську Т.В., членів правління, ревізійну комісію та затверджено Статут.

В ході засідання новообрані члени правління та присутні обговорили основні напрямки та принципи діяльності об’єднання, які сприятимуть вирішенню соціальних, побутових та інших проблем дітей – інвалідів, їх батьків та молоді з особливими потребами, що проживають на території району та міста.

Могилів-Подільська районна державна адміністрація – Офіційний сайт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*