Для Андрійка, який народився без ручок і ніжок, знайшли маму і тата (ВІДЕО)

1 7 13 10275233m 1 2. дитини, усиновити

  1 7 13 10275233m 1

Подружжя зі США, яке готове усиновити Андрійка, невдовзі збирається приїхати в Україну. Волонтери та учасники груп підтримки Андрійка у соцмережах моляться, аби процес усиновлення пройшов успішно.

Для Андрійка, який народився без ручок і ніжок, знайшли маму і тата! Хлопчика, який перебуває у будинку дитини готове усиновити подружжя Рейнольдзів зі США. Вже 18 травня вони мають приїхали в Україну, аби оформити всі документи.

  1 7 13 1142685 2

– Ми молимось Богові, щоб все було добре, – каже волонтер Вікторія Ломаковська.

Учасники групи підтримки Андрійка, ініціатором створення якої є Вікторія, рахують дні до приїзду майбутніх батьків хлопчика. На стіні групи щодня виводять кольорові цифри. Те що хлопчик нарешті матиме родину, – велика радість для усіх.

Шукали маму по світі

Нагадаємо, після публікації у газеті “RIA плюс” група підтримки Андрійка почали активно зростати. Допомогти хлопчикові зголошувалися сотні людей не лише з України, а й Росії, Канади, Великобританії. Усі вони зібрали кошти на лікування та потреби хлопчика. Їх до речі, віддадуть його новим батькам після того, як вони вироблять всі документи.

А також усі активно шукали для хлопчика маму. Небайдужі поширювали інформацію про дитину в соцмережах по всьому світу. І це дало результат!

Діти з України, які мають різні вади числяться у базі даних фонду “Reece’s Rainbow”. Саме через цей фонд їх і усиновлюють іноземці. Закордонні батьки – єдиний шанс для таких діток мати родину, адже в Україні вони часто нікому не потрібні. Завдяки цьому фонду про Андрійка дізналася родина зі США.

– Келлі Рейнольдз вчитель, яка працює з дітьми з дефектами мовлення, її чоловік – інженер, – розповідає Вікторія Ломаковська. – Подружжя займається волонтерством. Вони вже всиновили двох українських дівчаток із синдромом Дауна.

Про їхнє життя американські батьки часто описують на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук та у блозі. Там можна побачити і фото дівчаток.

Скоро приїдуть

Нещодавно Келлі написала, як вони з чоловіком з нетерпінням чекають поїздки до України.

– До речі, це подружжя має досвід спілкування з дитиною без кінцівок, адже з такими проблемами дитина їхніх сусідів, – додає Вікторія Ломаковська. – Рейнольдзи вже шукають варіанти, як допомогти хлопчикові із протезуванням, а також підшукали для нього фізіотерапевта.

Про це подружжя українські волонтери дізналися із групи підтримки Андрійка у Фейсбуку. Радісну новину написав туди волонтер зі США. До речі, англомовну групу Little Andrew”s group у цій соцмережі створило подружжя Чурілових. Волонтери Жанна та Юрій з Тернополя, проте зараз живуть у Великобританії. Вони активно долучаються до допомоги хлопчику та пошуку для нього родини. У групі вони часто пишуть новини щодо дитини. Приміром, “God help Kelly Reynolds to adopt this beautiful boy!” (Боже, допоможи Келлі Рейнольдз усиновити цього чудового хлопчика!)

Нагадаємо, однорічний Андрійко, який народився без ручок та ніжок, зараз перебуває у комунальній установі Тернопільської облради “Обласний спеціалізований будинок дитини”. Від хлопчика відмовилися батьки в пологовому більше року тому. Через відсутність кінцівок у Андрійка є багато проблем зі здоров’ям. Хлопчика, якай народився без кінцівок, збиралися у березні везти на протезування до Харкова. Фахівці подивилися фото та відео, які надіслала їм кореспондент “RIA плюс” і сказали, що у дитини є перспективи. На жаль, дитина останнім часом багато хворіла, тому транспортування було неможливим.


Євгенія Цебрій

20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*