Американська пара хоче всиновити українського хлопчика без рук та ніг (ВІДЕО)

1 27 383790512 2. всиновити

  1 27 383790512 1У Тернополі — неймовірно зворушлива історія

ТСН вдалося познайомитися з американським подружжям, яке хоче всиновити покинутого українського хлопчика, народженого без рук та ніг. Молода пара зі штату ТеннессІ вже виховує двох українських дівчаток із синдромом Дауна. Тепер у Тернополі вони знайомляться з малим Андрійком. Це перші люди, які хочуть всиновити таку дитину, — йдеться в сюжеті ТСН.

Малий Андрійко американцям усміхається. Хлопчика мати залишила в пологОвому, бо народився без рук і ніг. Зараз Андрійкові півтора року. Американці з міста Чаттануга дізналися про нього із соціальних мереж. Ізра – інженер, а Келлі – вчителька. Обидвоє працюють у школі для дітей з особливими потребами. Для Ендрю, себто нашого Андрійка, обіцяють купити протези.

Власних дітей у подружжя немає. Американцям по тридцять два, вони кілька років тому побрАлись і майже відразу стали батьками двох дівчаток з України із синдромом Дауна. Старшій Елені зараз чотири, меншій Юліані – два роки. Донечок Келлі залишила зі своїми батьками і вирушила з чоловіком у Тернопіль по третю дитину.

Працівникам Тернопільського будинку дитини американське подружжя відразу сподобалося. Та й кажуть, для Андрійка це, можливо, єдиний шанс отримати родину. Бо, зазвичай, в Україні такий дітей не всиновлюють. Ізра та Келлі планують повернутися до Америки вже за кілька тижнів і разом із сином.

Кореспондент ТСН Світлана Павук


TCH.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*