Боєць із позивним “Вінниця” залишається в строю навіть після втрати ноги (ВІДЕО)

1 12 5 95174251 2. службу

Боєць із позивним “Вінниця” залишається в строю навіть після того, як втратив ногу під Іловайськом. Колишній штурмовик “Донбасу”. Після важкого поранення, полону і реабілітації повернувся на службу у якості цивільного спеціаліста при батальйоні. Документалісти із проекту “BABYLON’13” зняли про нього сюжет.

– У мене був позивний Хаїм, тому що родом з Могилів-Подільського – місто євреїв, але потім змінили на “Вінниця”, бо хлопцям було важко вимовляти, – розповідає боєць. – 29 серпня буде рік, як я втратив ногу під Іловайськом, але маю бажання нести службу, як всі. Поки що виконую обов’язки на складі. До мене відносяться як до бійця, як до нормальної людини, не так, як там на “гражданке” – інвалід, сиди дома. Тут я себе відчуваю дійсно, як у дома.

Пересувається “Хаїм-Вінниця” завдяки імпортному протезу. На стрільби ходить разом із усіма. Несе службу в 46-му батальйоні спеціального призначення ЗСУ (“Донбас-Україна”).

– Буде шанс воювати – нічого полізу в окоп. Нічого страшного тут немає. Ну як не зможу бігати як інші, то піднімуть і побіжать зі мною разом, – говорить боєць.


Vinbazar.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*