В Бердянську найближчим часом будуть встановлені 12 попереджувальних дорожніх знаків “Сліпі пішоходи”

1 15 2 6ae6cc1795df7b31f08bbcf3a90c8fa5 XL 2. доступності, маломобільних, інвалідів

  1 15 2 6ae6cc1795df7b31f08bbcf3a90c8fa5 XL 1Про це на засіданні комітету із забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури розповіла начальник відділу реформування, експлуатації житлового фонду та систем життєзабезпечення управління житлово-комунального господарства виконкому Тетяна Іванова. Ці знаки будуть встановлені на перехрестях міста згідно пропозицій громадських організацій. Пропозиції по встановленню ще 26 попереджувальних знаків “Сліпі пішоходи” будуть внесені до бюджету 2015 року.

На засіданні комітету було також розглянуто питання про внесення даних до електронної карти доступності інвалідів до об’єктів фізичного оточення міста Бердянська. Начальник інформаційно-комунікаційних ресурсів Олександр Лов’янніков розповів, що робота у цьому напрямку триває. Вже нанесено 518 об’єктів. Усього на карті доступності будуть відзначені 1500 об’єктів.

Нагадаємо, соціальний проект виконавчого комітету Бердянської міської ради для мешканців міста – «Мапа доступності» дозволить людям побачити всі об’єкти міста (організації, установи, магазини та ін.), доступні для інвалідів та маломобільних груп. Вказати такі місця з адресами можна заповнивши форму відгуку на сайті. Кожен відгук буде опрацьовано і доведено до відома служб, які безпосередньо займаються цими питаннями.

У ході засідання були також розглянуті питання встановлення звукових світлофорів на деяких перехрестях міста, організації облаштування пляжів для маломобільних груп населення, доступність закладів охорони здоров’я для інвалідів та маломобільних груп населення тощо.

Прес-служба

Бердянська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*