У 2015 році спеціалізованими вагонами Південної залізниці для перевезення інвалідів-візочників скористалися 16 пасажирів

1 30 show 26918 1. обмеженими фізичними можливостями

Упродовж січня-березня залізничники Південної магістралі 13 разів включали до складу пасажирських поїздів спеціальні вагони для перевезення 16 інвалідів-візочників. Найчастіше спеціальні вагони включалися до складу поїздів, що слідували до Києва, Львова, Запоріжжя, Слов’янська та Одеси.

На Південній залізниці ведеться постійна робота зі створення комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями. Упродовж 2012-2014 р.р. залізничники здійснили низку заходів для забезпечення безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до інфраструктури залізничного транспорту.

Крім того, на вокзалах Південної залізниці організовано роботу груп з надання допомоги особам з обмеженими фізичними можливостями, що складаються з чергових помічників начальника вокзалу, носіїв, а також за необхідності – працівників медпункту та інших працівників вокзалу. Групи допомоги надають усіляке сприяння: від придбання квитків до доставки пасажирів на інвалідних візках та їхніх речей до поїздів.

2014 року за заявками пасажирів на інвалідних візках спеціальні вагони для перевезення пасажирів даної категорії включалися до складу пасажирських поїздів 132 рази.

Прес-центр Південної залізниці

Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*