Семінар щодо доступності об’єктів житлового та громадського призначення (ВІДЕО)

1 28 4 7123841 2. доступності

Здоровим людям важко зрозуміти, з якими труднощами стикаються люди з обмеженими фізичними можливостями, рухаючись на візку чи то обласним центром, чи будь-яким іншим населеним пунктом Прикарпаття. Проблема не нова, але вирішувати її не поспішають, кажуть інваліди. Цього року комітет щодо доступності, який створений в області, до цього часу жодного разу не збирався на засідання, про це мовилося на тематичному семінарі у четвер.

Семінар щодо сприяння людям з інвалідністю доступу до об’єктів житлового та громадського призначення, програми національної асамблеї інвалідів України, зібрав людей з обмеженими можливостями з усієї області. Кажуть, попри їх намагання достукатися з власними проблемами до влади віз, як то кажуть, і далі там.

Здорові люди можуть переконатися, як важко людям з інвалідністю пересуватися містом, пройшовшись з ними нашими вулицями чи супроводжувати їх у будівлях. Натомість, поїхавши за кордон у розвинуті країни світу, одразу ж відчуваєш різницю щодо доступності об’єктів, кажуть люди на візках.


Офіційний веб-сайт обласного телебачення «Галичина»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*