У нічому клубі, ресторані, чи у музеї? Де більше усього не «раді» людині в інвалідному візку? Експеримент «Абзацу!» (ВІДЕО)

1 12 4 image 32 2. інвалідному візку

«Абзац!» 6 квітня. У нічому клубі, ресторані, чи у музеї? Де більше усього не «раді» людині в інвалідному візку? Експеримент «Абзацу!»

Випуск ведуть Ірина Волкова та Андрій Шабанов.

Майже два місяці тому дівчину у інвалідному візку не пустили випити каву в один із популярних закладів Львова. Де ще квітне середньовічна дикість у ставленні до людей з обмеженими можливостями? Журналісти «Абзацу!» порівняли ресторани, кінотеатри і транспорт в Україні та у Європі.

«Абзац!» – інформаційно-розважальна програма. Ексклюзивний проект, аналогів якому немає в Україні! З гумором, іронією, імпровізацією і практичною користю для глядача. «Абзац!» – результат об’єднання «Репортера» та «Піраній».

Ведучі – добродушний Михайло Шаманов і уїдливий дотепник Андрій Шабанов, недовірлива напориста Ганна Жижа і романтична інтелектуалка Ірина Волкова. Вони обговорюють, жартують, аналізують і, звісно ж, сперечаються. Подають події з несподіваного ракурсу і по шматочках складають цілісну картину дня.

«Новый канал»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*