Повір у себе, і в тебе повірять інші

1 14 3 508284561 2. фестиваль

1 14 3 508284561 110 квітня 2014 року у Житомирі пройшов Фестиваль творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

Учасників Фестивалю привітав заступник міського голови Олександр Бочковський. Усі учасники отримали подяки та подарунки від Житомирської міської ради. Також до вітань долучився благодійний фонд «Надія є».

Символом свята став голуб як знак єдності, миру та надії. Свої вміння, таланти діти та молодь присвятили рідному місту, рідній Україні. Атмосфера щирості, доброзичливості об’єднала глядачів і учасників Фестивалю.

Учасниками фестивалю стали вихованці Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №2 для дітей з вадами слуху, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №1 для слабозорих дітей, учні Вищого професійного училища-інтернату, МБФ “Місія в Україну”, ЖОГО “Діти сонця”, гуртка “Милосердя” при Міському культурно-спортивному центрі, Міського центру реабілітації дітей-інвалідів, загальноосвітніх шкіл №5 та №30.

Довідка

Дев’ятий рік поспіль фестиваль об’єднує творчо обдарованих дітей та молодь з особливими потребами.

Метою Фестивалю є створення умов для реалізації особистого потенціалу, розвитку творчих здібностей, допомоги у соціалізації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Цьогоріч Фестиваль складався з двох частин – виставки декоративно-прикладного мистецтва, яка функціонуватиме в холі Палацу культури, та концертної програми.

Всього у Фестивалі взяло участь 76 дітей та молодих людей, на виставці представлено 80 творчих робіт.

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Житомирська міська рада +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*