Мінсоцполітики спільно з громадськістю працює над підвищенням ефективності соцзахисту людей з інвалідністю, – Василь Шевченко

1 22 5 PM165image002 1 2. людей

1 22 5 PM165image002 1

Міністерство соціальної політики готове розглядати всі пропозиції й ініціативи, спрямовані на підвищення ефективності соціального захисту людей з інвалідністю в Україні, а також напрацьовувати спільно з громадськими та волонтерськими організаціями необхідні зміни до чинного законодавства відповідно до викликів часу. На цьому 20 квiтня наголосив перший заступник Міністра соціальної політики України Василь Шевченко на спільному засіданні керівництва Міністерства та Комітету у справах інвалідів Громадської ради при Мінсоцполітики. У заході також взяли участь представники Міністерства, Фонду соціального захисту інвалідів та інших зацікавлених організацій.

Василь Шевченко підкреслив, що Мінсоцполітики безпосередньо зацікавлене в імплементації європейського досвіду встановлення мобільності людей з обмеженими можливостями. Тим більше нині, коли протезування стає однією із складових повної соціальної реабілітації, а, відповідно, й ставляться нові завдання у цій сфері.

Перший заступник міністра соціальної політики закликав фахівців органів державної влади, експертів, представників громадськості та волонтерів долучатися до спільного напрацювання позитивних зміни та вироблення правильних рішень.

„Держава є лише одним із гравців, а всі інші гравці – суспільство, і ми б хотіли, щоб це суспільство було представлене якнайширше”, – наголосив Шевченко.

1 22 5 PM258image002 2

Міністерство соціальної політики України

1 реплік к “Мінсоцполітики спільно з громадськістю працює над підвищенням ефективності соцзахисту людей з інвалідністю, – Василь Шевченко”

  1. Zhali :

    Поверніть скасовані пільги на проїзд!
    Пенсії абсолютно жебрацькі, підвищення тарифів , цін – все направлено на фізичне знищення людей з особливими потребами. Недарма у нас інвалідів називають людьми, з обмеженими можливостями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*