Фестиваль “Барви життя” в Кіровограді (ФОТО)

1 27 1 image-4--копия 2. фестиваль

1 27 1 image-4--копия 1

В м. Кіровограді пройшов відбірковий регіональний Всеукраїнський фестиваль “Барви життя” разом з Кіровоградською обласною організацією інвалідів ВОІ СОІУ, департаментом культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, КОГОІ “Народна академія творчості” та при підтримці “Благодійного фонду Ярослава Бублика”.

З усієї області з’їхались майстри декоративно-ужиткового мистецтва, художники, співаки, танцюристи, поети, а це більше ніж 60 чоловік.

Вперше фестиваль проходив у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького. Тому, всі наші конкурсанти змогли себе відчути трішечки великими артистами, завдячуючи директору театра Володимиру Єфімову, який надав таку можливість.

Заступник голови ОДА Віта Атаманчук привітала всіх участників та гостей фестивалю, побажала творчої наснаги та нових здобутків.

Журі важко було визначити переможців, адже приймали участь найкращі представники з Кіровограда, Олександрії, Новомиргорода, Світловодська та інших куточків нашої області.

Талановитим та найактивнішим дітям “Благодійний фонд Ярослава Бублика” виділив гранти для підтримки та розвитку творчості.

Всі участники фестивалю отримали пам’ятні призи та дипломи.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*