Військкомат відчепився від неповносправного після втручання журналістів (ВІДЕО)

1 25 6 32144889744125 2. повістки

Киянин Олексій Домарецький інвалід першої групи. Після складної травми хребта, хлопця частково паралізувало. Від початку мобілізації хлопцю почали приходити повістки, повідомляє Телеканал новин “24”.

Після чергової повістки його мати пішла у військкомат з необхідними документами. А згодом на двері квартири приліпили папірець з погрозами прокуратури за відхилення від служби. Тоді батьки звернулися по допомогу до телеканалу “24”.

Журналісти спочатку зателефонували до Голосіївського комісаріату, де відповіли, що повістки Олексію шлють, бо в його справі немає документів про інвалідність.

За роз’ясненнями нас відправили до Міністерства оборони, а звідти перенаправили у Генштаб. Там пообіцяли розібратись. Мовляв зробили запит до столичного комісаріату, а ті в свою чергу до Голосіївського. На шляху до Генштабу документи зупинилися у командуванні Північ.

Лише після особистого спілкування з головним комісаром Києва Володимиром Кидонем документи про інвалідність хлопця знайшлися. Тож запрошення на мобілізацію на вхідні двері сім’ї Олексія розвішувати не будуть.

Єлизавета Герасимюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*