Розчулює до сліз. Зворушливий ролик про людей з синдромом Дауна

1 21 11 669376 2. синдромом дауна

1 21 11 669376 1
Міжнародний день людини з синдромом Дауна

Сьогодні, 21 березня, у світі відзначають Міжнародний день людини з синдромом Дауна. Спеціально до цього дня створили зворушливий ролик, головну роль в якому зіграла голлівудська акторка Олівія Уайлд, повідомляє Телеканал новин «24».

Дівчина грає роль 19-річної студентки Анни Роуз, яка бачить і відчуває себе звичайною людиною і дуже хоче, щоб такою ж її бачило суспільство.

“Я бачу себе дочкою, сестрою і найкращим другом. Людиною, на яку можна покластися. Я бачу себе тою, хто співає, танцює і сміється до останнього мого подиху. Я бачу себе звичайною людиною. Тим, Хто живе важливою, насиченою і прекрасним життям! А як мене бачите ви?”, — говорить головна героїня ролика.

Нагадаємо, у людей з синдром Дауна 21-а хромосома дублюється у трьох копіях. Синдром характеризується і певним набором фізіологічних особливостей — так зване “пласке обличчя”, шкірна складка на шиї, гіпермобільність суглобів, м’язова гіпотонія тощо. Але кожна людина, зокрема й зі синдромом Дауна, має унікальну індивідуальність, здібності і таланти. Серед людей з цим синдромом Дауна є чимало талановитих, успішних та відомих людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*