Двоє друзів вирішили здійснити мрію хлопця із ДЦП (ВІДЕО)

1 07 3 image 513 2. дцп

Троє хлопців згодом вирушать у подорож до Лісабону. Вони подолають 5 тисяч кілометрів на велосипедах, аби здійснити мрію свого друга, хворого на ДЦП, повідомляє Телеканал новин «24».

В Івана Маслюка легка стадія ДЦП. У кожен свій крок він вкладає неймовірні зусилля. Але сам Іван переконаний, що його особливість – це лише страх у голові. Тому якщо він захоче, йому підкориться будь-яка вершина.

«Ніколи не треба боятися! Тому що страх породжує сумнів. А якщо ти сумніваєшся в чомусь, то під твоїми ногами зникає тверда земля», — розповів хлопець.

Не сумнівається Іван лише в одному – у своїх друзях. Напередодні вони вже разом піднялись на гору Високий верх у Карпатах. А після численних спільних маленьких подорожей хлопці наважились здійснити заповітну мрію Івана – потрапити до Лісабону.

Розпочали підготовку із пошуків спеціального велосипеда, який би дозволив хлопцю вільно пересуватись. Знайшли велосипед у Німеччині, його хлопцю подарували благодійники.

Два тижні Іван разом із друзями активно тренується, адже дорога буде важкою та виснажливою. Щодня вони планують проїжджати по 80 кілометрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*