У «Стежині добрА» – зміна для «Джерела життя»

1 25 3 4521125 2. відпочинок

Православний оздоровчий табір «Стежина добрА» знову приймає особливу категорію відпочиваючих тут. Це члени Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів дитинства «Джерело життя», стосовно яких Волинська єпархія УПЦ вже багато років здійснює духовну опіку, а також надає і матеріальну допомогу. Мабуть нема більше на Волині місця, де б цих людей з особливими потребами прийняли на відпочинок і оздоровлення ось так, усіх разом, а декого ще й з батьками. Причому для членів «Джерела життя» відпочинок абсолютно безкоштовний, оздоровлення здійснюється за пожертви людей, які є парафіянами УПЦ.

Нині у таборі прийняли понад 40 чоловік із «Джерела життя». Чимало із них вже не вперше у цій духовній оазі посеред прекрасного соснового лісу. Є інваліди дитинства, які у «Стежину добрА» на відпочинок прибули уже вчетверте.

Голова єпархіального молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський) каже, що і цього разу підготували цікаву програму на зміну для особливих відпочивальників. Буде чотири майстер-класи, духовні бесіди, турніри з шахів, шашок і тенісу, вечірні посиденьки біля вогнища, купання у таборовому басейні, концерт духовних піснеспівів від насельниць Свято-Троїцького Старосільського жіночого монастиря, а також члени «Джерела життя» готуються до сповіді і Святого Причастя. Трапези їм готують члени православного сестринства, котре діє при луцькому храмі Всіх святих землі волинської, допомагають їм у цьому і члени молодіжного товариства імені Ніколи Святоші. У «Стежині добрА» ця особлива зміна триватиме тиждень. Тиждень єднання з природою і Богом…

Волинська єпархія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*