Реалізація проекту «Інклюзивна освіта: крок за кроком» на Вінниччині наближається до фінішу

1 16 1 10 2 2. інклюзивна освіта

В обласному Будинку культури вчителя підбито підсумки фінального етапу реалізації проекту «Інклюзивна освіта: крок за кроком». Проект реалізується у Вінницькій області Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки та Агентства США з міжнародного розвитку з грудня 2013 року.

В серпні цього року реалізація проекту завершиться. Так, за «круглим столом» результати роботи обговорювали заступники начальників відділів освіти РДА та міських рад, представники служби у справах дітей облдержадміністрації, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» та інші.

Про стан впровадження інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Вінницької області доповідала перший заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна, про підсумки реалізації проекту «Інклюзивна освіта: крок за кроком» у Вінницькій області розповіла заступник начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи – начальник відділу позашкільної освіти, виховання та шкіл-інтернатів Тетяна Лісогурська. Також в ході засідання були обговорені соціальні гарантії для дітей з інвалідністю у загальноосвітньому навчальному закладі, співпраця навчальних закладів з медичними установами в частині роботи з дітьми з інвалідністю, особливості виховання дітей з особливими потребами під опікою, піклуванням, в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та інші.

  1 16 1 0 1

  1 16 1 10 2

  1 16 1 30 3

  1 16 1 57 4

Вінницька ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*