За кожною цифрою – доля людини

1 15 92219753-FD53 1. зайнятості, floor, indoor, furniture, desk, table, chair, wheelchair. A group of people in a room

Одеською обласною службою зайнятості спільно з державними установами та громадськими організаціями проводиться робота по забезпеченню соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, в т.ч. дітей-інвалідів.

Громадяни з інвалідністю, які звернулися до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, отримують усі соціальні послуги, передбачені законодавством: підбір роботи, можливість отримати професію, відновити професійні навички або підвищити кваліфікацію.

З метою сприяння працевлаштуванню осіб з обмеженою працездатністю профорієнтаційними послугами протягом 1 півріччя 2014 року охоплено близько 0,7 тис. інвалідів, яким надано 1,2 тис. профорієнтаційних послуг.

Для зазначеної категорії проведено понад 10о семінарів.

Як результат, близько 235 осіб працевлаштовані, з них 37 осіб шляхом відкриття власної справи. 119 осіб направлені на профнавчання за актуальними на ринку праці професіями.

Для безробітних інвалідів в Одеському міському центрі зайнятості працює клуб «Сходинки життя». Протягом п.р. проведено 5 засідань клубу для 67 учасників.

Відділ організації профорієнтації ОЦЗ

Одеський ОЦЗ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*