Бажання працювати втілене в життя

1 22 4 34042 2. центру зайнятості

  1 22 4 34042 1Надзвичайно важливо для суспільної адаптації інвалідів – забезпечити їх роботою, своєчасною і гарантованою заробітною платою. Завдання кожного фахівця центру зайнятості – прикласти максимум зусиль для допомоги цій категорії громадян.

До Маріупольського міського центру зайнятості звернувся інвалід 3 групи Віктор Дейкін. За професією Віктор – електромонтер з ремонту електроустаткування. Має великий досвід роботи на промислових підприємствах Маріуполя: тривалий час працював на гіганті вітчизняного машинобудування «Азовмаш», на «Металургійному комбінаті імені Ілліча», тресті «Металургбуд». Зміни в економіці позначились на житті Віктора Вілоровича – він був звільнений в зв’язку зі змінами в організації виробництва. Деякий час після звільнення відчував розгубленість та розчарування. Так як самостійно роботу знайти не вдалося, звернувся до центру зайнятості.

Зацікавлено відвідував семінари з техніки пошуку роботи, склав резюме та за допомогою спеціаліста центру зайнятості розмістив його на порталі «Труд». Сьогодні нелегко знайти роботу, а людині, що має обмеження за станом здоров’я – тим паче. Але бажання бути корисним, працювати в колективі, відчувати свою значимість і потрібність спонукали Віктора до активного пошуку роботи. Відвідував підприємства, спілкувався з колишніми колегами та знайомими – не полишав надії знайти гідну роботу.

Під час чергового відвідування центру зайнятості фахівець запропонувала відвідати підприємство ТОВ «Автосервісінвест», за телефоном узгодила час співбесіди з керівником. Візит до роботодавця був успішним – безробітний отримав бажану роботу.

Маріупольський міський центр зайнятості

Донецька обласна служба зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*