Ярмарок вакансій для інвалідів – дієва допомога інтеграції в трудовий соціум

1 30 2 PM848image002 1 2. зайнятості

 1 30 2 PM848image002 1

 1 30 2 PM342image004 2

 1 30 2 PM871image006 3

27 вересня Київський обласний центр зайнятості спільно з Бориспільським міськрайонним центром зайнятості та Державним підприємством «Міжнародний аеропорт Бориспіль» провів Ярмарок вакансій для осіб з обмеженими фізичними можливостями Київщини.

– Люди з особливими потребами зазнають труднощів у працевлаштуванні не лише через брак вільних місць, невідповідність їхніх професійних якостей вимогам роботодавця, а й через занижену самооцінку. Ярмарок вакансій для інвалідів є своєрідною рятівною соломинкою, унікальною можливістю за допомогою служби зайнятості знайти собі роботу, інтегрувати в трудовий соціум, – відзначила в привітальному слові заступник начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Інна Гнатченко.

Всього на Ярмарку вакансій запропоновано близько тисячі актуальних вакансій по Київській області та м. Київ, в тому числі 40 вакансій «робітник з комплексного прибирання та утримання територій» ДП «МА Бориспіль».

Провідний фахівець відділу кадрів ДП «МА Бориспіль» Ірина Захарченко коротко презентувала історію становлення підприємства. Також, зупинилася на умовах прийому на роботу, режимі праці та відпочинку працівників аеропорту Бориспіль. Всі бажаючі мали змогу особисто поспілкуватися з представником роботодавця та отримати вичерпну інформацію з «перших рук», а також, заповнити анкети для проходження співбесіди безпосередньо на підприємстві.

Київський обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*