Розвивальний тренінг для дітей з особливими потребами «Здоров’ю – старт»

1 28 3 DSC05862 2. дітей

  1 28 3 DSC05862 122 квітня 2014 року на базі Білоцерківського центру соціальної реабілітації змішаного типу для інвалідів і дітей-інвалідів «Шанс» відбувся розвивальний тренінг з англійської мови «Здоров’ю – старт», метою якого є формування інтересу в дітей до занять спортом та вивчення іноземної мови.

Учасниками заходу стали діти з особливими потребами – вихованці гуртків соціально-реабілітаційного напряму КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». Проводила захід керівник гуртка «Англійська мова» КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Лис Ірина Леонідівна, яка у своїй роботі часто експериментує з різноманітними формами й методами навчання.

Так, у ході тренінгу «Здоров’ю – старт» педагог вдало поєднала виконання фізичних вправ з процесом вивчення відповідної теми англійської мови. Діти із задоволенням презентували свої знання, спортивні уміння, розучували та проспівували тематичні пісні англійською. У результаті вихованці отримали заряд бадьорості і неймовірне задоволення від цікавого.

Центр творчості дітей та юнацтва Київщини +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*