Одеська міська лікарня №8 отримала нове реабілітаційне обладнання (ФОТО)

1 28 1 reab06 6 2. лікарні

У міській лікарні №8 у рамках муніципальної програми «Рівність» триває створення відділення реабілітації та відновної терапії пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями. Також тут зможуть проходити реабілітацію воїни АТО.

Для лікарні №8 за рахунок коштів міського бюджету Одеси та депутатського корпусу Одеської міської ради придбано нове діагностичне та реабілітаційне обладнання. Так, лікарня отримала апарат для механотерапії «PICTOR», який дозволяє розробляти променезап’ясткові та ліктьові суглоби при захворюваннях периферичної нервової системи і станах після операцій і травм. Для лікування захворювань хребта придбаний ремінний масажер, застосування якого дозволяє зняти м’язове навантаження зі спини і плечового пояса.

У процесі реабілітації інвалідів у міськлікарні №8 використовуються широкі можливості фізіотерапії. З метою розширення спектру медичної допомоги для лікарні придбано нове обладнання для магнітотерапії, ультразвукової терапії та низькочастотної фізіотерапії, яке забезпечує ефективне лікування при захворюваннях опорно-рухової системи, запальних процесах, больових синдромах, хворобах центральної і периферичної нервової системи, травмах кістково-м’язової системи, спинного мозку і периферичних нервів.

Крім цього, для міської лікарні №8 придбано комп’ютерний діагностичний комплекс для електроенцефалографічного обстеження хворих із судинною патологією, епілепсією і травмами головного мозку. Широкі можливості апарату дозволять використовувати його як для обстеження хворих, що проходять лікування в реабілітаційному відділенні, так і для пацієнтів терапевтичного та неврологічного відділень стаціонару.

  1 28 1 reab00 1

  1 28 1 reab01 2

  1 28 1 reab02 3

  1 28 1 reab04 4

  1 28 1 reab05 5

  1 28 1 reab06 6

  1 28 1 reab07 7

Офіційний сайт міста Одеса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*