У Вінниці реалізується українсько-литовський проект для людей з інвалідністю

1 15 6 medium-14422289986-2. реабілітації, інвалідністю

Протягом 14-25 вересня у Вінниці реалізовуватиметься проект «Професійна реабілітація осіб з обмеженими можливостями». Про це повідомляють представники ГО «Соціальна перспектива», яка впроваджує проект у Вінниці.

Його мета – виконання спільної (Литва-Україна) науково-дослідної роботи щодо проблеми вибору професії і професійного становлення людей з інвалідністю. Замовники дослідження: Науковий Комітет Литви та Державне агентство з питань науки, інновацій, та інформатизації України.

В рамках реалізації ГО «Соціальна перспектива» проведе анкетування роботодавців, фахівців професійної підготовки людей з інвалідністю, самих людей з інвалідністю, які брали участь в програмах професійної реабілітації.

Мета дослідження – удосконалення системи професійної реабілітації людей з інвалідністю у Литві та Україні, допрофесійної освіти учнів з особливими освітніми потребами та їхньої подальшої професійної підготовки.

Проект реалізується на базі Вінницького інституту Університету «Україна»

Нагадаємо, на базі Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» впроваджено інклюзивне навчання.

i-vin.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*