У Шепетівці відкрили новий центр реабілітації для дітей-інвалідів (ВІДЕО)

1 26 3 image 419 2. діток

https://www.youtube.com/watch?v=RxufmzNfncU

У липні 2015 року будівлю колишньої школи перевели з балансу освітян до соцзахисту. Завдяки спільним діям громадськості, бізнесу та влади вдалося створити такий необхідний соціальний центр для дітей з обмеженими можливостями.

Витрати, а це понад 2 мільйони гривень, взяв на себе Шепетівський цукровий завод. За ці кошти зроблено капітальний ремонт будівлі, закуплено спеціальне обладнання, тренажери та все без чого заклад не міг би повноцінно працювати. Ставили за мету у максимально короткий термін завершити роботи. Цих діток знають вже не перший рік і з радістю спостерігають за їх перемогами.

Задоволеним від побаченого залишився і голова обласної ради. Михайло Васильович вкотре наголосив на соціальній відповідальності підприємців Шепетівки.

Оскільки двері закладу відчинені не лише для місцевих діток, а й для гостей з інших областей, є сенс говорити про те, щоб заклад розвивався, набуваючи обласного або навіть державного статусу. Головне, щоб діти відчували опіку та турботу. Меценати у свою чергу обіцяють підтримувати заклад і надалі.

“33 канал”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*