Збірна України серед інвалідів з вадами слуху – учасник чемпіонату Європи з футболу!

1 06 1 96 2. вадами слуху, інвалідів

1 06 1 96 1

Національна збірна команда України з футболу серед інвалідів з вадами слуху візьме участь у фінальній частині чемпіонату Європи 2015 року.

Як повідомив президент Асоціації футболу інвалідів України Борис Воскресенський, наша збірна, яка є срібним призером ЧЄ-2011, за право виходу у фінальний турнір змагалася з командами Чехії та Греції. Відповідно до Регламенту змагань, команди проводили по одній грі між собою. Перший матч відбувся між командами Чехії та Греції, перемогу здобули греки – 2:0. Другий матч збірна команда України провела в Ужгороді проти збірної Чехії і святкувала перемогу з рахунком 7:0. У цій грі чотирма забитими м’ячами відзначився В. Рій, по одному забили О. Веращака, О.Кара та В. Юзьків. Вирішальний поєдинок за путівку на чемпіонат Європи відбувся в Афінах проти збірної Греції. Завдяки дублю того ж таки В. Роя та голу О. Статівки наша команда впевнено перемогла з рахунком 3:0.

У жовтні 2014 року в EDSO (Європейська спортивна організація глухих) відбудеться жеребкування фінального турніру, де збірна команда України отримає суперників у фінальній частині Євро-2015.

Фінальна частина VІІІ чемпіонату Європи з футболу серед інвалідів з вадами слуху відбудеться у серпні 2015 року у Ганновері (Німеччина).

Офіційний сайт Федерації футболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*