Кіровоградські плавці-інваліди вибороли 6 золотий медалей на всеукраїнському турнірі в Одесі

1 21 2 044. змагання

Спортсмени комплексної ДЮСШ №1 Кіровоградської міської ради вдало виступили на всеукраїнських змаганнях із плавання серед спортсменів-інвалідів «Чорноморська хвиля», що 25-26 жовтня проводилиcя в Одесі.

Учні відділення інваспорту, яких тренує Олена Кузніцова, здобули 6 нагород найвищого ґатунку, ще тричі були у числі призерів змагань.

Триразовим чемпіоном на дистанціях 50 м, 100 м вільним стилем і 50-метрівці на спині став Євген Бут-Гусаїм. Дистанцію 100 м на спині він проплив із другим підсумковим часом.

Із трьома перемогами на 50 м, 100 метрівці брасом і 50 м вільним стилем у своєму класі нозології завершив змагання Олег Аршава.

Олександра Шмиголь стала дворазовою бронзовою призеркою на дистанціях 50 м на спині і 50 м вільним стилем.

Наставниця наших спортсменів Олена Кузніцова у коментарі «Гречці» зазначила, що змагання серед плавців-інвалідів в Одесі проводилися третій рік поспіль і були проміжними дитячими змаганнями для дітей із фізичними вадами: «Зараз подібних стартів в Україні не вистачає. Схід нашої держави охоплений війною, що позначається на фінансуванні всього спорту, але на турнір в Одесі, який усі попередні роки проводився за спонсорські кошти, організатори знайшли гроші».

Учасниками змагань стали 130 плавців із фізичними вадами.

Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*